SOHO Caffe, jedna lijepa navika...

SOHO Caffe se nalazi u Baru, najsunčanijem gradu na Mediteranu, u Bulevaru revolucije G-12, preko puta novoizgrađene sportske dvorane “Topolica” i iza hrama Sv. Jovana Vladimira.

U unutrašnjosti SOHO Caffe-a, na površini od 220 m², preovladavaju pastelne boje i prirodni materijali. Elegantni namještaj vrhunskog kvaliteta, rađen specijalno za naš caffe po jedinstvenoj dizajnerskoj zamisli, u kombinaciji sa audio sistemom najvišeg kvaliteta i LCD ekranima našim gostima daju veoma prijatan ugođaj.

Vrhunska usluga uz raznovrsnu ponudu bezalkoholnih i alkoholnih pića, te toplih napitaka, uz specijalni ljetnji meni koji uključuje široku lepezu bezalkoholnih i alkoholnih koktela, sladoleda, svježih voćnih kupova i salata, svježe cijeđenih sokova i ukusnih kolača, čini Vaš boravak u našem caffe-u jedinstvenim.

Posebno vrijedi istaći veliki izbor prirodnih čajeva serviranih na jedinstven način, a našu poznatu espresso kafu vrhunskog kvaliteta i izvanrednog ukusa i arome nećemo posebno hvaliti. U ponudu su takođe uvrštene nargile sa duvanom različitih aroma.

U ljetnjem periodu dostupna Vam je i naša bašta sa fontanom, okružena zelenilom, gdje u udobnim foteljama možete prijatno da provedete ljetnje dane i večeri.

Takođe, SOHO Caffe ima parking za veliki broj vozila, te ukoliko dolazite automobilom nećete morati da tražite parking mjesto.

Dobro došli!

Copyright © 2012 SOHO Caffe. All rights reserved.